dissabte, 18 d’abril del 2015

Bases del III Concurs de Microrelats Sant Jordi 2015



La Biblioteca Municipal i el Taller de les Arts convoquen la tercera edició del Concurs de Microrelat de la Diada de Sant Jordi amb l’objectiu d’estimular la creativitat literària.

Bases
1.      PARTICIPANTS. Pot participar qualsevol assistent a la Fira de Sant Jordi. S’admetran fins a dos microrelats per participant. S’optarà a un premi per participant.

2.      TEMA. Microrelat basat en una imatge (a escollir) entre dues fotos triades a l’atzar. El microrelat es confecciona en el mateix estand del Taller, de les 16:00h a les 20:00h del dia de Sant Jordi.

3.      CONDICIONS. Els microrelats han d’estar escrits en català i/o castellà, i  han de tenir l’extensió màxima que marca la plantilla que apareix juntament amb aquestes bases. Els textos hauran de presentar-se en lletra majúscula, o en qualsevol cas llegible.

4.      PRESENTACIÓ. Per participar, cal omplir la butlleta de participació a l’estand del Taller de les Arts el dijous 23 d’abril de 2015 de les 16:00h a les 20:00h.

5.      PREMIS. 1r premi…30 euros
                2n premi…20 euros
                3r premi…10 euros
Els premiats seran avisats via telèfon mòbil, al número facilitat pel participant en el moment de la inscripció. Els menors de 18 anys només podran rebre el premi acompanyats del seu tutor legal, pare o mare.

6.      LLIURAMENT DE PREMIS I EXPOSICIÓ. L’acte de lliurament de premis es farà a Can Cortès el dia 30 d´Abril,a les 19:00 hores.
Els microrelats premiats estaran exposats al vestíbul de la Masia de Can Cortès.

7.      JURAT. El jurat estarà format per membres del Taller de les Arts.


8.  DIFUSIÓ. Els organitzadors es reserven el dret de difondre els microrelats concursants en altres medis. La participació en el concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada